1411_schouten_header_ligiers

Introductie

  

 

 

 

 

 

autoVerbeek is regiodealer van Ligier en Microcar brommobielen en daarmee specialist van en voor de Veluwe. Wij leveren nieuwe en gebruikte brommobielen, verzorgen onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw brommobiel en helpen u volledig op weg met de aanvraag van het rijbewijs en leveren de auto indien gewenst bij u thuis af.

Wat is een brommobiel?
Een brommobiel is een kleine tweepersoonsauto, met een snelheid van maximaal 45km/h. 

Jaarlijks worden er zo'n 2000 brommobielen in Nederland verkocht. Kopers zijn onder meer senioren, minder validen en jongeren tussen de 16 en 18 jaar. Kunt u niet of niet meer over een rijbewijs beschikken? 

Met een Ligier of Microcar brommobiel bent u toch mobiel!

In de stad kom je met een brommobiel goed met het overige verkeer mee. Op stillere wegen op het platteland is de brommobiel ook een goed alternatief. Ontbreekt frequent openbaar vervoer, dan is een brommobiel de ideale oplossing.

Iets voor u?
Als u bent afgekeurd voor het rijbewijs, kunt u niet automatisch in een brommobiel stappen. U dient zich er van te vergewissen of het medisch verantwoord is dat u deelneemt aan het verkeer. Uiteraard vertellen we u hier graag meer over. Maak een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis.