Arie geeft het stuur uit handen

Wij zijn blij te kunnen melden dat per 1 maart 2017 Bas Verbeek de nieuwe eigenaar is van Autobedrijf Arie Schouten.

Al vele jaren kunt u rekenen op de vertrouwde service van Automobielbedrijf Arie Schouten. Dit is iets waar wij, Willy en ik met Henk en Jan, ons als team hard voor hebben ingezet en waar we best trots op zijn.

Toch was het na 32 jaar tijd om het stuur uit handen te geven aan een nieuwe generatie. We zijn daarom bijzonder blij u te kunnen meedelen dat we mensen gevonden hebben met dezelfde drive als wij. Sinds 1 maart jl. zijn Bas en Hanneke Verbeek de nieuwe eigenaars van het voor u bekende en vertrouwde autobedrijf.

Bas is al ruim 20 jaar werkzaam in de autobranche en heeft bij diverse bedrijven kennis en ervaring opgedaan. Zo kent Bas de autowereld als geen ander en weet hij wat voor u als klant, ons bedrijf en personeel belangrijk is. Wat hem typeert is zijn passie voor de autobranche en het persoonlijke contact met klanten. Hij gaat met zijn vrouw Hanneke voor een duurzame relatie en zet zich in voor een verdere verbetering van onze diensten. Daarom geven we het stuur met een gerust hart uit handen.

Voor onze klanten brengt deze overname geen merkbare veranderingen met zich mee. Samen met de vertrouwde gezichten van Jan en Henk zetten Bas en Hanneke Autobedrijf Arie Schouten voort en blijven we het vertrouwde adres voor uw auto en garanderen de service die u de afgelopen 32 jaar van ons gewend bent. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Wij bedanken u voor het vertrouwen dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen!

Hartelijke groet,

Arie en Willy Schouten