20180713_082456827_iOS

Ons team

Bas Verbeek

Directie | Verkoop | Inkoop

Sinds 1 maart 2017 hebben wij, mijn vrouw Hanneke en ik, het roer over kunnen nemen van Arie en Willy Schouten. Na 32 jaar mochten zij afscheid nemen en het stuur symbolisch en letterlijk uit handen geven. Ikzelf ben al ruim 20 jaar werkzaam in de autobranche en heb bij een aantal gerenommeerde bedrijven in deze branche, in diverse uiteenlopende functies, een brede kennis en ervaring opgedaan. Zo ken ik de autowereld door en door en weet wat voor u als klant belangrijk is. Ik ben al van jongs af aan een grote autoliefhebber en wat mij typeert is: in de eerste plaats het persoonlijke contact met klanten, een mensen mens mét passie voor auto's. Hanneke en ik gaan samen met de u vertrouwde gezichten, onze monteurs Henk van den Broek, Jan van den Top en inmiddels ook onze monteurs in opleiding Willem Pieters en Frank Foppen, voor een duurzame relatie met u en een verdere verbetering van onze diensten.


Jan van den Top

Werkplaatschef | Technisch specialist | 1e monteur | Leermeester | APK keurmeester

“Voor mij stond het altijd al vast dat ik monteur wilde worden. Ik prutste vroeger al graag een beetje aan auto’s. Inmiddels heb ik mijn papieren als eerste monteur, technisch specialist, leer- & APK-keurmeester en ben ik binnen deze organisatie doorgegroeid tot werkplaatschef, waarbij ik de volledige verantwoording voor het dagelijkse reilen en zeilen in de werkplaats heb gekregen. Ik doe graag klussen zoals het vervangen van koppakkingen of versnellingsbakken. Ook ben ik gespecialiseerd in het onderhoud van brommobielen. Bij elke klus wil ik maar één ding: zo goed repareren, zodat de klant niet terug hoeft te komen. Want daar heeft iedereen een hekel aan. Het leuke van autoVerbeek is de afwisseling. Ik werk hier aan auto’s van alle merken!” 


Henk van den Broek

1e monteur | Leermeester | APK keurmeester

“Ik werk inmiddels al ruim 30 jaar bij dit autobedrijf; eerst bij Arie Schouten en nu autoVerbeek. In die tijd heb ik veel klanten leren kennen. We hebben een leuke, gemoedelijke klantenkring. Als relatief klein bedrijf hebben we hier ook echt klantenbinding. Wat veranderd is in de tijd dat ik hier werk, is de technologie. Vroeger waren Volkswagen en Opel de fijnste auto’s om aan te sleutelen. Met de moderne elektronica maakt dat niet meer uit. Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, is een goede eindcontrole. Ik leid ook jongens op binnen ons bedrijf, maar dan komt het aan op de eindcontrole. We willen zeker weten dat we goed werk afleveren!”


Willem Pieters

2e monteur | Leerling 1e monteur

"Ik ben in 2017 hier komen werken als leerling automonteur, het bevalt me uitstekend! Ik werk aan veel verschillende merken en mag ook veel verschillende reparatieklussen uitvoeren. Ik heb bij autoVerbeek veel mogelijkheden gekregen om alle aspecten van het sleutelen aan auto's onder de knie te krijgen; van het vervangehn van een versnellingsbak tot een complete motor vervangen. Het leukste is dat ik veel afwisseling heb. Ik hou heel erg van techniek en het sleutelen aan auto's. Daarnaast hou ik erg van klantcontact: klanten helpen waar nodig. Kan niet bestaat niet! Inmiddels ben ik met mijn opleiding voor 1e monteur in de laatste fase en ben ik 2e monteur. Henk van den Broek is mijn leermeester, iemand met heel veel ervaring in zijn vak en mij de beste opleidings- en leermogelijkheden geeft om uit te groeien tot een goede 1e monteur". 


Frank Foppen

2e monteur | Leerling 1e monteur

Onze nieuwe leerling monteur schrijft binnenkort een stukje tekst voor deze pagina. En ook een foto volgt spoedig.